Tipus de finestres

Les nostres finestres tenen un gran aïllament tant tèrmic com acústic, proporcionant un gran estalvi en la factura energètica i un gran confort acústic per al seu descans.

 

A HERMETIC podem fer qualsevol tipus de combinació de finestres, per adaptar-les a les necessitats dels clients. Finestres o balconeres de 3, 4, 5… fulles, practicables, oscil·lobatens, fixes, amb o sense travesser. Recordar també que tenim una carta de color molt extensa i les millors imitacions de fusta per a les seves finestres. Si tens o vols algun tipus de finestra o balconera i no està en la descripció anterior, pregunta’ns…

 

Marc Fix

Marc amb un vidre fix. Tancaments REHAU EURO-DESIGN 70 amb 5 càmeres interiors d’aïllament i reforç d’acer. Compatible amb qualsevol vidre (doble vidre amb càmera) amb un gruix estàndard de 24 mm.

 

Finestra o balconera d’una fulla

Finestra o balconera d’una sola fulla, practicable u oscil·lobatent (que permet posar en posició abatible i així aconseguir ventilació). Tancaments REHAU EURO-DESIGN 70 amb 5 càmeres interiors d’aïllament i reforç d’acer. Compatible amb qualsevol vidre (doble vidre amb càmera) amb un gruix estàndard de 24 mm. Ferratge de seguretat SIEGENIA-AUBI FAVORIT Si-Line KF3.

 

Finestra o balconera de dues fulles amb batent

Finestra o balconera de dos fulles, formada per una primera fulla practicable u oscil•lobatent (que permet posar en posició abatible i així aconseguir ventilació) i una segona fulla només practicable. Aquesta segona fulla incorpora una maneta interior per tal de desbloquejar el ferratge i poder-la obrir, aconseguint una obertura total. Tancaments REHAU EURO-DESIGN 70 amb 5 càmeres interiors d’aïllament i reforç d’acer. Compatible amb qualsevol vidre (doble vidre amb càmera) amb un gruix estàndard de 24 mm. Ferratge de seguretat SIEGENIA-AUBI FAVORIT Si-Line KF3/DSG.

 

Finestra o balconera ferratge ocult

Finestra o balconera amb una fulla  , practicable u oscil·lobatent (que permet posar en posició abatible i així aconseguir ventilació) i ressaltant que incorpora un ferratge ocult el qual ens fa desaparèixe les visagres deixant el marc net i només veient la maneta.   Carpinteria REHAU EURO-DESIGN 70 amb 5 càmeres interiors d’aïllament i reforç d’acer. Compatible amb qualsevol vidre (doble vidre amb càmera) amb un gruix estàndard de 24 mm. Ferratge de seguretat SIEGENIA-AUBI FAVORIT Si-Line KF3.

 

Finestra o balconera de dues fulles amb travesser

Finestra o balconera de dos fulles, formada per una primera fulla practicable Finestra o balconera de dues fulles practicables u oscil•lobatents, separades per un travesser i amb una maneta cada una d’elles, això permet posar en posició de ventilació totes dues fulles. Tancaments REHAU EURO-DESIGN 70 amb 5 càmeres interiors d’aïllament i reforç d’acer. Compatible amb qualsevol vidre (doble vidre amb càmera) amb un gruix estàndard de 24 mm. Ferratge de seguretat SIEGENIA-AUBI FAVORIT Si-Line KF3.

 

Finestra o balconera de tres fulles amb obertura total

Finestra o balconera de tres fulles, la primera fulla oscil·lobatent que permet posar en posició abatible per ventilar (amb maneta), i les altres dos fulles practicables i plegables (amb maneta interior cada una) que permeten obrir el 100% de la finestra o balconera. Carpinteria REHAU EURO-DESIGN 70 amb 5 càmeres interiors d’aïllament i reforç d’acer. Compatible amb qualsevol vidre (doble vidre amb càmera) amb un gruix estàndard de 24 mm. Ferratge de seguretat SIEGENIA-AUBI FAVORIT Si-Line KF3/DSG.

 

Finestra o balconera corredera lineal

Finestra o balconera de 2, 3 o 4 fulles corredores amb maneta. Carpinteria REHAU EURO-DESIGN SLIDE, amb 4 càmeres interiors i reforç d’acer. Compatible amb qualsevol vidre (doble vidre amb càmera) amb un gruix estàndard de 24 mm. Ferratge de seguretat SIEGENIA-AUBI CS PORTAL.

 

Finestra o balconera corredera paral·lela

Finestra o balconera de dos fulles, una primera fulla corredora i oscil•lobatent (per poder ventilar), i una segona fulla practicable (separades amb un travesser). Carpinteria REHAU EURO-DESIGN 70 amb 5 càmeres interiors d’aïllament i reforç d’acer. Compatible amb qualsevol vidre (doble vidre amb càmera) amb un gruix estàndard de 24 mm. Ferratge de seguretat SIEGENIA-AUBI PSK PORTAL 160 PLUS.

 

Finestra o balconera corredera elevable

Corredera de 1 o 2 fulles corredores, ideal per gran obertures i amb la possibilitat d’encastar la part inferior del marc per tal de no tenir que aixecar el peu a l’hora de passar. Carpinteria REHAU BRILLANT-DESIGN, amb 4 càmeres interiors i reforç d’acer. Compatible amb qualsevol vidre (doble vidre amb càmera) amb un gruix estàndard de 24 mm. Ferratge de seguretat SIEGENIA-AUBI HS PORTAL.

 

Portes d’entrada

Porta d’entrada practicables per cases particulars o blocs de pisos. Carpinteria REHAU EURO-DESIGN 70 amb 5 càmeres interiors d’aïllament i reforç d’acer. Compatible amb qualsevol vidre (doble vidre amb càmera) amb un gruix estàndard de 24 mm. També hi ha l’opció de fer un disseny personalitzat al gust del client. Introduint panells prefabricats o barrejant travessers vidres i machembrats. Incorpora un ferratge l’alta seguretat amb 3 picaports automàtics que funcionen a l’hora només tancant la porta, els quals son impossibles d’obrir amb una radiografia. També saber que totes les nostres portes tenen l’opció de col·locar porter automàtic.

 

Finestra o balconera amb forma

Finestres o balconeres de una o dos fulles amb qualsevol tipus de forma: rodones, corbes, corbes de mig punt, ovalades, triangulars, etc… Carpinteria REHAU EURO-DESIGN 70 amb 5 càmeres interiors d’aïllament i reforç d’acer. Compatible amb qualsevol vidre (doble vidre amb càmera) amb un gruix estàndard de 24 mm. Ferratge de seguretat SIEGENIA-AUBI FAVORIT Si-Line KF3/DSG.

 

Finestra o balconera amb sistema geneo certificat per a cases pasives

Finestres i balconeres amb alta tecnologia combinades a una formula de material innovadora: RAU-FIPRO. Gran poder d’aïllament ideal per habitatges energèticament eficients, tant per obra nova com per reformes o rehabilitacions. Molt indicats per construccions de habitatges d’alt Standing. Carpinteria REHAU GENEO 86 amb 6 càmeres d’aïllament sense necessitat de reforç gracies a la seva tecnologia. Compatible amb qualsevol vidre (triple vidre amb doble càmera) amb una mida estàndard de 35mm i poden arribar fins a 50mm.. Ferratge de seguretat SIEGENIA-AUBI FAVORIT Si-Line KF3/DSG.